Filme online gratis subtitrate

A Country Called Home 2016, filme online subtitrate în Română

A Country Called Home 2016, filme online subtitrate în Română

A Country Called Home 2016 (O ţară numită casă), film online HD, subtitrat în Română

Filmul prezintă viaţa mai multor personaje a căror soartă este dată peste cap şi încearcă să adune „cioburile”. Un tată singur a cărui fostă soţie este o alcoolică şi dependentă de droguri. Cei doi s-au căsătorit şi au avut un copil împreună care a apărut în viaţa lor la puţin timp după ce au ieşit din liceu, iar acum lucrează peste program pentru a-i oferi o viaţă mai bună fiului lor şi mamei lui care este la rândul ei o alcoolică.

Mama tocmai s-a pierdut iubitul după ce acesta a căzut victimă unui atac de cord ca rezultat al deceniilor de abuzuri de băuturi alcoolice. Protagonista principală a filmului este fiica bărbatului decedat. Aceasta şi-a părăsit tatăl imediat cum a prins ocazia să facă asta, iar acum a călătorit de la Texas până la Los Angeles pentru a participa la înmormântarea celui pe care l-a urât cam toată viaţa ei.

Ellie (Imogen Poots) nu şi-a mai văzut sau a vorbit cu tatăl ei de mai mulţi ani şi fratele ei mai mare (Shea Whigham) i-a urmat exemplul. În accepţiunea lui, tatăl lor este mort, dar ei nu s-au adunat pur şi simplu să îl îngroape. Cea care o informează pe Ellie este „soţia” tatălui ei, Amanda (Mary McCormack), iar cu ocazia funeraliilor o întâlneşte pentru prima oară şi este surprinsă de politeţea ei. Fiul ei, Jack (Ryan Bingham), încearcă să ţină familia pe linia de plutire şi a devenit mai dificil de când mama lui şi tatăl lui Ellie s-au mutat împreună.