Filme online gratis subtitrate

A Monster Calls 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

A Monster Calls 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

A Monster Calls 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

Tânărul Conor O’Malley este pus în situaţia de-a înfrunta faptul că mama lui este bolnavă de cancer în fază terminală, că are o bunică foarte strictă cu el, un tată absent şi un băiat care îl hărţuieşte frecvent la şcoală. Într-o noapte, la ora 12:07, Conor întâlneşte un Monstru-copac ce îi spune că a venit să îi spună trei poveşti adevărate după care Conor va trebui să-i spună Monstrului propria sa poveste – adevărul din spatele coşmarului său.

Prima poveste este cea a unui rege bătrân care şi-a pierdut întreaga familie şi apoi a salvat un nepot şi s-a recăsătorit cu o frumoasă tânără femeie. El moare înainte ca prinţul să ajungă la maturitate şi mulţi sunt de părere că femeia l-ar fi otrăvit pe rege. Nedorind să predea tronul prinţului peste un an, când ajunge la maturitate, regina pune la cale un plan de-a se mărita cu prinţul şi a rămâne în continuare regină.

A doua poveste e cea a unui vraci care urmează tradiţii şi credinţe vechi, foloseşte ierburi şi poţiuni pentru a vindeca boli. Afacerea lui devine din ce în ce mai puţin populară atunci când un pastor local cere oamenilor să nu mai accepte vechile metode ale vraciului. Atunci când cele două fete ale pastorului se îmbolnăvesc, acesta epuizează toate resursele pe care le cunoştea şi, în cele din urmă, ajunge să apeleze la vraci. Când vraciul îl întreabă de ce l-ar ajuta din moment ce i-a fost atât de potrivnic, pastorul îi promite că se va revanşa şi că va îndruma din nou oamenii spre el dacă-i salvează fetele.