Filme online gratis subtitrate

Alone in Berlin (2016), filme online HD, subtitrate în limba Românâ

Alone in Berlin (2016), filme online HD, subtitrate în limba Românâ

Alone in Berlin (2016), filme online HD, subtitrate în limba Românâ

În anul 1940, un cuplu din clasa muncitoare din Berlinul aflat în plin Război Mondial, Otto şi Anna Quangel (Brendan Gleeson şi Emma Thompson), hotărăsc să i se opună lui Adolf Hitler şi Naziştilor săi după ce primesc vestea că singurul lor băiat a murit. Un impuls suplimentar pentru opoziţia lor faţă de regim este soarta unei bătrâne femei evreice care locuieşte în clădirea lor. Cu toate că deportarea oficială a evreilor către lagărele de concentrare nu a început încă, evreii nu au parte de nicio protecţie legală.

Brutalii nazişti sau escrocii care nu au neapărat această ideologie în suflet, dar vor să profite de pe urma ei, profită de ocazie pentru a da buzna peste bătrână şi a o agresa ori fura tot ce găsesc de valoare pe acolo fără a se teme de consecinţe. În ciuda eforturilor depuse de cei doi şi de alţi vecini de omenie, persecuţia femeii se sfârşeşte atunci când cade, sau se aruncă, pe geam de la etaj, pierzându-şi viaţa.

Impulsionaţi de toate aceste lucruri, cei doi încep să scrie cărţi poştale prin care îndeamnă oamenii să i se opună lui Hitler şi naziştilor şi să protesteze împotriva lor, iar apoi plasează cărţile poştale în locuri publici. La început, Otto vrea să facă toate aceste lucruri de unul singur, avertizând-o pe Anna că şi femeile pot fi spânzurate drept pedeapsă. Cu toate astea, Anna insistă să ia parte la această activitate periculoasă. Escherich (Daniel Brühl) este desemnat de poliţie să găsească sursa acestor instigări la revoltă şi să ia măsurile necesare pentru ca vinovaţii să fie prinşi şi pedepsiţi.