Filme online gratis subtitrate

American Pastoral 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

American Pastoral 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

American Pastoral 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

Seymour „Swede” Levov (Ewan McGregor) este un adevărat star în liceu, având un fizic de invidiat şi calităţi atletice deosebite, fiind apreciat de colegi. El îşi convinge tatăl, un bărbat foarte bogat pe nume Lou Levov (Rupert Evans), care şi-a clădit averea cu o companie de fabricat mănuşi, să îl lase să se însoare cu o frumoasă femeie pe nume Dawn Dwyer (Jennifer Connelly). Lou nu prea este încântat de alegerea fiului său deoarece Dawn este o romano-catolică devotată, iar ei sunt evrei, însă într-un final cedează şi îşi dă acordul pentru căsătorie.

Cei doi se căsătoresc şi fac o fată pe care o botează Meredith, iar apoi se stabilesc cu toţii în oraşul Old Rimrock unde îşi cumpără o fermă mare. În majoritatea vieţii sale, Merry, aşa cum o alintă ei, se străduieşte cu o bâlbâială, însă părinţii lor nu sunt capabili să găsească o rezolvare la ea. Pe când Merry (Dakota Fanning) creşte suficient de mare cât să meargă la liceu, ea a devenit tot mai radicalizată pe masură ce Războiul din Vietnam este în plină desfăşurare.

Ea chiar călătoreşte în New York pentru a participa la protestele anti război care se desfăşoară. Temându-se pentru siguranţa ei, Swede o îndeamnă pe Merry să îşi canalizeze energia pentru a protesta împotriva războiului de acasă. Câteva zile mai târziu, oficiul poştal local şi staţia de benzinărie sunt aruncate în aer de o bomba masivă, ucigând proprietarul benzinăriei. Merry dispare la scurtă vreme şi devine principala suspectă. Swede încearcă să dea de urma ei, însă fără succes. În cele din urmă el primeşte un pont cu posibila locaţie a acesteia.