Filme online gratis subtitrate

Anchorman 2: The Legend Continues online subtitrat (2013)

Posted On: January 5, 2014
Posted In: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comentari: No Responses
Anchorman 2: The Legend Continues online subtitrat (2013)

Anchorman: The Legend Continues (2013) Anchorman 2 Film Online Subtitrat Subtitrat in Romana Gratis este o continuare a comediei din 2004, The Anchorman, despre un prezentator de ştiri din anii ’70, Ron Burgundy (Will Ferrell), care se bucura de mare succes, mai ales datorită înfăţişării sale.

Cu anii ’70 în spatele lui, ziarist de top evaluat San Diego, Ron Burgundy, revine pentru a lua primul canal de stiri 24 de ore din New York de furtuna.
Director: Adam McKay
Actori: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell

Filmul cel mai citat din ultimul deceniu devine sequel mult-asteptata tocmai la timp pentru Crăciun. Chiar dacă au devenit stele comedie majore în anii de după, Will Ferrell, Paul Rudd si Steve Carell sunt toate înapoi la reiau rolurile lor în calitate de ziaristi idioate, misogine, dar ciudat duios. Sechele de comedie sunt de notorietate dezamăgitoare (mă uit la tine, Marea mahmureala 2 (2011)), si nu există aproape nici o sansă trăieste până la mostenirea filmului original. Lapte poate să fi fost o decizie proastă, dar eu sunt optimist că Anchorman 2 nu este. – Ray Subers

Comedie amuzant , obscur si ridicol vine la tine în pică ca Ron Burgundy ia în New York în anii 1980 . Juvenile si stupid , dar nu contează într-adevăr ca este exact ceea ce v-ati astepta de la cineva familiarizat cu directorul Adam McKay . Originalul a fost un loc de dormit si adevăratul motiv avem o continuare se datorează faptului că de la a merge cereri de ventilator , în special în Australia, unde Anchorman făcute de box-office masiv , apoi a devenit un cult DVD la nivel global . Există câteva comedii care merg foc la fel de rapid ca acest lucru , ceva scandalos se întâmplă în mod constant , cele mai multe glume lovit marca , altele spin off în jenă , câteva se încadrează plat prea , nu totul functionează . Aparitiile repetate nu va fi un fel . Film perfect pentru a viziona după câteva pahare de scotch de top raft , salon sportive păr perfectionat , purtand un costum nou pastel sau pur si simplu se bucură de o mare audientă în rândul cinema apreciativ . Camee sunt un punct culminant , unii veti sti , unii nu pot . Liam Neeson este minunat . Uimitor Kristen Wiig este cel mai bun personaj nou în timp ce Harrison Ford este în formă de benzi desenate rare .