Filme online gratis subtitrate

Divines – Divinele 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

Divines – Divinele 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

Divines – Divinele 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

Dounia este o adolescentă care locuieşte într-o mahala de la periferia Parisului împreună cu mama ei. Ea şi cea mai bună prietenă a ei, Maimouna, escrochează pentru a face rost de bani, fură din magazine şi apoi revând produsele pe străzi sau colegilor de clasă. Cele două fete au o ascunzătoare secretă într-un teatru local de unde observă audiţiile pentru dans. Djigui, un dansator neexperimentat, îi atrage atenţia Douniei. Într-o zi, Maimouna o provoacă pe aceasta să îl scuipe, iar ea acceptă şi acesta o aleargă.

În timpul şcolii, Dounia trebuie să devină recepţioneră, însă ea se revoltă împotriva profesoarei care o ridiculizează pentru că nu are bani. Dounia jură apoi că va câştiga mai mulţi bani decât ar fi putut vreodată să viseze profesoara ei, iar apoi renunţă la şcoală. O studentă mai mare de la şcoală, Rebecca, le arată un videoclip dintr-o excursie petrecută în străinătate şi le spune că vrea să meargă acolo pentru a deschide un bar şi a intra în industria turismului sexual care se află într-o ascensiune constantă.

Hotărâtă să facă parte din echipa Rebeccăi, Dounia o observă pe aceasta oferindu-i droguri lui Samir şi apoi îl urmăreşte pe acesta. Descoperind unde îşi ascunde drogurile, ea le fură şi i le duce înapoi Rebeccăi, spunându-i că ea s-ar descurca mult mai bine în a vinde drogurile decât o face el. Impresionată, Rebecca acceptă s-o lase să lucreze pentru ea. Rebecca le oferă celor două fete mai multe misiuni ciudate pe care acestea le îndeplinesc cu succes şi devin din ce în ce mai apreciate.