Filme online gratis subtitrate

Fences – Obstacole 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

Fences – Obstacole 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

Fences – Obstacole 2016, filme online HD, subtitrate în limba Română

La începutul anilor 1950, Troy Maxson (Denzel Washington) locuieşte în Pittsburgh împreună cu soţia lui Rose (Viola Davis) şi cu băiatul lor Cory (Jovan Adepo), având ca sursa de venit colectarea deşeurilor alături de prietenul său cel mai bun, Jim Bono (Stephen McKinley Henderson), pentru o firmă de salubritate. Fratele mai mare al lui Troy, Gabe Maxson (Mykelti Williamson), a suferit o rană severă la cap în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi a rămas cu dizabilităţi mintale, primind drept compensaţie din partea guvernului 3000 de dolari pe care Troy i-a folosit să-i cumpere o casă.

De atunci, Gabe s-a mutat cu familia lui, dar încă locuieşte în acelaşi cartier şi este luat deseori în derâdere de copiii din zonă. În adolescenţă, Troy a plecat de acasă şi a fost nevoit să fure pentru a supravieţui. După ce a ucis un bărbat în timpul unui jaf, el a ajuns în puşcărie şi l-a cunoscut pe Bono. Datorită talentului la baseball, el a intrat în Negro Leagues (Liga Negrilor), dar nu a reuşit să ajungă vreodată în Liga Mare.

Deşi cel mai probabil ascensiunea lui a fost blocată deoarece avea o vârstă destul de înaintată, el este convins că nu a ajuns unde şi-a dorit din cauza culorii pielii sale. Troy mai are un băiat dintr-o relaţie anterioară, Lyons Maxson (Russell Hornsby), însă acesta îl vizitează doar atunci când are nevoie de bani, iar Troy este nemulţumit de faptul că băiatul său nu ia viaţa în serios şi, în schimb, îşi urmează un vis nebun de-a deveni muzician. Ulterior, Rose îi spune că Cory a fost recrutat pentru echipa de fotbal a liceului, însă Troy este convins că fiul său nu va ajunge în NFL pentru că e negru, indiferent de talent, aşa că refuză să-l lase să joace.