Filme online gratis subtitrate

Keeping Up with the Joneses, filme online subtitrate în limba Română

Keeping Up with the Joneses, filme online subtitrate în limba Română

Keeping Up with the Joneses, filme online subtitrate în limba Română

Jeff Gaffney (Zach Galifianakis) lucrează la McDowell-Burton International (MBI) la departamentul de Resurse Umane şi locuieşte împreună cu soţia Karen (Isla Fisher) şi cei doi copii ai lor care acum se află într-o tabără. După ce au cumpărat o casă nouă, Karen îi atrage atenţia lui Jeff asupra noilor vecini, Tim şi Natalie Jones (Jon Hamm şi Gal Gadot), pe care îi invită apoi la ei în casă pentru a se cunoaşte mai bine, şocându-l pe Jeff când se întoarce de la serviciu.

Karen află că Tim este un scriitor turistic de succes, iar Natalie este consultant în social media, bloggeriţă culinară şi considerată o eroină de orfanii din Sri Lanca. Nesatisfăcută de sinceritatea lui Natalie, Karen o urmăreşte la mall în speranţa ca va afla cu ce se ocupă cu adevărat, însă aceasta o prinde la o cameră de probă. Acolo, Natalie o confruntă, realizând că aceasta ar putea să o fi urmărit-o. Între timp, Tim îl invită pe Jeff la un restaurant chinezesc.

Înapoi acasă, Jeff sparge accidental o sculptură din sticlă pe care o făcuse Tim şi le-o dăruise lor, însă din ea iese un microfon care se afla ascuns acolo. Cei doi se gândesc acum că soţii Jones i-au spionat în tot acest timp şi hotărăsc să se ducă pe ascuns în casa lor pentru a găsi dispozitivul de spionaj. În cameră, ei descoperă că Jeff şi angajaţii MBI sunt ţintele celor doi soţi Jones. Cu toate acestea, Jeff, care confundă un obiect cu un pix, o ameţeşte pe Karen cu acesta şi scapă la limită atunci când cei doi Jones se întorc.