Filme online gratis subtitrate

L’immortel (22 Bullets) (2010)

L’immortel (22 Bullets) (2010)

Un mafiot pensionat merge la o petrecere de razbunare dupa ce a fost lasat “mort” cu 22 de gloante in el sub un pod de catre fostul sau prieten din copilarie.
Charly Mattei si-a transformat viata dupa trecutul său de haiduc. Timp de trei ani el a trait o viata confortabila dedicată soţiei şi celor doi copii. Cu toate acestea, într-o dimineaţă de iarnă, el a fost lasat mort in parcarea subterana din Marsilia Old Port cu 22 de gloanţe în corpul său. Impotriva tuturor sanselor, el nu va muri.
Acest film oferit catre vizionare online gratis este produs in anul 2010, in regia lui
Richard Berry, avand in rolurile principale pe:
Jean Reno… Charly Matteï
Kad Merad … Tony Zacchia
Gabriella Wright … Yasmina Telaa
A fost filmat in intregime in Franta, filmarea acestui film a fost facuta pe parcursul a 14 saptamani.
Durata filmului: 115 min

Parere personala:
“Am de gând să recunosc că filmul nu a fost într-adevăr aşa de rău totusi. Au fost unele scene frumoase (şi, de asemenea, brutală) iar Jean Reno a fost ca de obicei cu al sau echilibru de sine, nimic spectaculos, dar nu rău, fie … general care acţiunea nu a fost prea rea. Având în vedere faptul că există o mulţime de “nimeni” francezi în film, (fara lipsă de respect catre aceste), au fost o surpriza placuta!.

Cu toate acestea, au existat clişee prea multe în acest film pentru a face ceva mai mult decât amuzant. Intreaga poveste a fost foarte previzibilă, fără întorsături neaşteptate, complot sau ceva spectaculos, care sa-l faca memorabil.”