Filme online gratis subtitrate

Moonlight – Lumina Lunii 2016, filme online subtitrate în limba Română

Moonlight – Lumina Lunii 2016, filme online subtitrate în limba Română

Moonlight – Lumina Lunii 2016, filme online subtitrate în limba Română

Chiron (Alex Hibbert) este un copil timid şi retras care e poreclit „Piticul” din cauza personalităţii şi staturii sale reduse. Acesta este găsit de Juan (Mahershala Ali), un vânzător de droguri, ascunzându-se de o gaşcă de agresori. Acesta îl ia pe micuţ la el acasă unde locuieşte cu prietena sa Teresa (Janelle Monae). După ce i se oferă de mâncare şi i se permite să stea cu ei peste noapte, Chiron începe să devină ceva mai prietenos şi sociabil. A doua zi, Juan îl duce pe Chiron la mama lui abuzivă emoţional, Paula (Naomie Harris).

În adolescenţă, Chiron (interpretat acum de Ashton Sanders) continuă să fie agresat frecvent de unul dintre colegii lui, Terrel (Patrick Decile), chiar dacă păstrează în continuare o prietenie cu Kevin (interpretat acum de Jharrel Jerome). Paula a devenit între timp o dependentă de droguri care face orice pentru a obţine bani de heroină şi chiar îl obligă pe Chiron să-i dea banii pe care îi primeşte de la Teresa.

Devenit acum un adult călit de viaţă, Chiron (interpretat de Trevante Rhodes) a luat-o pe drumul infracţionalităţii şi a ajuns la rândul său un traficant de droguri ce locuieşte în afara statului Alabama, fiind cunoscut sub supranumele de „Negrul”. Chiron a ajuns acum să ducă o viaţă asemănătoare cu cea pe care a trait-o şi Juan, mentorul său. El este sunat insistent de Paula care-i cere să vină în vizită la ea. Într-o noapte, el este sunat şi de Kevin (interpretat de André Holland), care-i cere să-l viziteze în Miami.