Filme online gratis subtitrate

One night with the king

Posted On: May 29, 2010
Posted In: , , , ,
Comentari: No Responses
One night with the king

One night with the king (O noapte cu regele) este o pelicula de drama ce a fost lansata în 2006 în Statele Unite.

Aceasta drama urmăreşte intriga romanului Esther de Nathaniel Weinreb, acesta include citate şi evenimente directe din carte, deşi oficial filmul este bazat pe romanul Hadassah: O noapte cu regele de Tommy Tenney şi Mark Andrew Olsen.

Filmul a fost produs de Matt Crouch şi Laurie de la Gener8Xion Entertainment Inc. A fost pe locul nouă in lista cu cele mai mari incasari filme în timpul săptămânii a fost lansat. Acest film a primit în 2007, un CAMIE Award, aşa cum a făcut Luke Goss pentru portretizarea Regele Xerxes. Filmul a fost ales pentru a fi prezentat la Festivalul de Film Cannes 2007.

O noapte cu regele este o dramatizare a Vechiul Testament, povestea lui Esther, care a riscat viaţa ei pentru a se apropia de rege cu cererea ca acesta sa salveze poporul evreu.
Filmul, în general, aderă la un complot principal al naraţiunii biblice. Cu toate acestea, filmul adaugă elemente stilistice ce nu sunt prezente în povestea biblică. Naraţiunea evreiasca a relaţiei dintre Esther (Tiffany Dupont) şi Ahasveros (considerat ca Xerxes I al Persiei) nu a fost o poveste de dragoste, dar o căsătorie forţată în care Estera nu a avut de ales. Povestea prezintă multe faţete, care ar fi putut sa se fi întâmplat mai degrabă decât strict lipit de texte biblice.
Premieră a avut loc la Teatrul de noapte Mann Bruins din LA California.