Filme online gratis subtitrate

Pirates of the Caribbean: At World’s End

Posted On: May 1, 2010
Posted In: , ,
Comentari: No Responses
Pirates of the Caribbean: At World’s End

Dupa ce Elizabeth (Keira Knightly), Will (Orlando Bloom), si Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) il salveaza pe Jack Sparrow (Johnny Depp) de monstrul Kraken, trebuie sa-si invinga dusmanii de moarte, Davey Jones (Bill Nighy) si Lordul Cutler Beckett (Tom Hollander). Beckett, avand acum controlul asupra inimii lui Jones, formeaza o alianta intunecata cu acesta pentru a domina marile si a distruge pe oricine la sta in cale.
Acum, Jack, Barbossa, Will, Elizabeth, Tia Delma, si echipajul trebuie sa-i adune pe toti capitanii piratilor din cele patru colturi ale pamantului, incluzandu-l pe vestitul Sao Feng (Chow-Yun Fat), pentru a da o ultima lovitura si a sta uniti in fata lui Beckett, Jones, Norrington, Olandezul zburator, si a intregii Companii de negutatori ale Indiilor de Vest.

Nota Personala:
Consider ca cea de-a treia parte este cea mai reusita. Echipa care a participat la realizarea filmului a reusit sa creeze evenimente pe care oamenii nu ar fi putut sa le anticipe.Tema de ansamblu pe care o are La Capatul Lumii este „ce anume e necesar pentru a fi un om bun”, destul de incitant, zic eu, avand in vedere ca este un film cu pirati. Destul de asemanatoare dar totusi unice in felul lor, cele trei filme Piratii din Caraibe au devenit un fenomen cultural, atragand un public numeros .Astept cu nerabdare anul 2011 si o data cu acesta Piratii din Caraibe 4!!