Filme online gratis subtitrate

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Posted On: May 2, 2010
Posted In: , , ,
Comentari: No Responses
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Filmul are ca punct de plecare povestea corabiei Black Pearl si a echipajului acesteia, blestemati pentru furtul comorii aztecilor. Personajele si locurile exotice, la care se adauga un amestec perfect de comedie si aventura, fac din acest film cu pirati o experienta placuta pentru toate virstele

Nominalizat la 5 premii Oscar si la Golden Globes.

Nota Personala:
Acesta este un film excelent dupa orice standarde, amuzant si glorios in acelasi timp. Tine doua ore si jumatate, insa in acest caz timpul zboara pe masura ce suntem purtati intr-o lume a aventurii pirateresti.
Nu poate fi secret faptul ca Johnny Depp acapareaza intreaga atentie prin jocul sau absolut fenomenal, demn de cele mai inalte premii si recunoasteri. Chiar si sub o claie de par si cu ochii dati cu rimel, Depp ne face sa radem si sa ramanem uimiti in acelasi timp de replicile si manierismele sale. Acestea fiind spuse, Geoffrey Rush si Orlando Bloom sunt cu nimic mai prejos. Rush este proaspat si inedit in rolul negativ al capitanului Barbossa, iar jocul lui Bloom aduce charisma unui rol oarecum limitat.
Chiar daca nu este cel mai pus la punct film online in ceea ce priveste acuratetea istorica, acest lucru nu va priva pe nimeni de a se bucura de actiunea povestii. Intregul film arata fantastic si autentic, iar secventele de actiune curg surprinzator de bine. Este antrenant si foarte distractiv – exact asa cum un film de aventura ar trebui sa fie. Efectele speciale sunt cu adevarat “speciale”, creand perfect iluzia unui echipaj de pirati de dincolo de moarte ce lupta cu soldatii marinei britanice.
Totul fiind luat in considerare, filmul este vibrant, colorat, plin de viata si entuziasm. Tine putin sa isi spuna povestea, insa este un film excelent, unul care face dreptate genului de mult uitat al filmelor cu pirati.

Va dorim vizionare online gratis placuta !