Filme online gratis subtitrate

Reasonable Doubt (2014)

Reasonable Doubt (2014)

O premisă interesantă , doi actori pe deplin capabile de Samuel L. Jackson , și Dominic Cooper , și este canadian , reteta de succes , am dreptate ? Adevărul este , intriga este ca standard și nerealist ca acesta devine , Jackson nu este el însuși , și ca un canadian , nu vreau asta exprimând ceea ce suntem capabili . Pur si simplu ne face să arate rău .

Procurorul Mitch Brockden ( Domenic Cooper ) este o stea în sala de judecată . Obraznic , Sassy , și înarmat cu o reputație de aur . El are o soție adorabil în Rachel ( Erin Karpluk ) , și un copil nou-născut . Nu este cea mai stralucitoare instrumentul în șopron , Mitch decide să -l punem pe linia de după o noapte de băut și de conducere .

Boom ! Înainte să-l cunosc , un om este stabilită murind pe drum , și Mitch este responsabil . Dându-și seama că viața lui ar putea fi de peste dacă el rămâne , el decide să meargă pe la cel mai apropiat telefon public , și solicită poliției . Chiar dacă drumul principal din apropiere este plin de masini , înainte de Cooper se transformă într- un drum lateral , pentru a evita un ofițer de poliție , nimeni nu conduce pe , sau martori , precum că ar face doar lucrurile dificile pentru complot .

El fuge , dar are câteva zile grele . El se uită în spațiu , iar vina este de remarcat . Acest lucru este în cazul în care noi ar trebui să se conecteze emoțional cu el , dar mi se pare că destul de greu să faci după ce a fugit de la locul unei crime .

Mitch se întoarce la știri , și maxilarul lui scade cu groază cum aude că un alt bărbat , Clinton Davis ( Samuel L. Jackson ) , a fost arestat pentru a fi găsit cu trupul omului a fugit peste . Davis este în pericol de ceva Mitch a făcut , dar el are o idee .

Urcă-te pe caz , manipula sistemul , și achită Davis este planul . Și reușește , doar pentru a afla că Davis este un om vinovat , și poate fi doar responsabil pentru multe dintre crimele care s-au întâmplat recent .