Filme online gratis subtitrate

Rings – Avertizarea 3 (2017), filme online subtitrate în limba Română

Rings – Avertizarea 3 (2017), filme online subtitrate în limba Română

Rings – Avertizarea 3 (2017), filme online subtitrate în limba Română

Într-un avion ce are ca direcţie oraşul Seattle, doi pasageri află că fiecare dintre ei a urmărit filmarea blestemată a Samarei Morgan şi realizează că temenul lor limită de şapte zile s-a terminat. Avionul se defectează atunci când cei doi încearcă să fugă de Samara, iar într-un final se prăbuşeşte. Doi ani mai târziu, un profesor pe nume săuGabriel cumpără un player video vechi deţinut cândva de unul dintre pasageri şi descoperă în interiorul ei caseta respectivă.

În altă parte, Julia îşi vede iubitul, Holt, plecând la facultate, dar începe să-şi facă griji atunci când acesta nu o mai contactează. În momentul în care o fată panicată pe nume Skye o contactează să întrebe despre activităţile lui Holt. Julia se întâlneşte apoi cu Gabriel şi îl urmăreşte către o zonă privată unde mai mulţi studenţi sunt implicaţ într-un experiment ce implică acea casetă blestemată, filmându-se şi urmărindu-se reciproc înainte de-a trece misiunea celeilalte persoane, denumind-o drept „coadă”.

Julia o recunoaşte pe Skye care o ia la apartamentul său pentru a-i arăta filmarea, însă Holt o contactează pe Julia şi îi cere să nu facă acest lucru. Julia se încuie într-o cameră în timp ce Skye este ucisă de Samara. Holt ajunge la scurtă vreme, dar, nedorind să-l lase să moară, Julia urmăreşte ea filmarea şi are o viziune cu o uşă, iar un semn îi apare pe mână. Apelând la Gabriel pentru ajutor, el observă că filmarea Juliei este mai mare decât de obicei. Ea urmăreşte filmarea şi descoperă nişte indicii care-i duc spre trupul Samarei.