Filme online gratis subtitrate

Shrek Forever After (2010)

Shrek Forever After (2010)

Acest film de animatie va avea premiera in Romania la data de 16.07.2010. In rolurile principale ii regasim din nou pe Cameron Diaz in rolul Fionei, Eddie Murphy in rolul lui Donkey, Antonio Banderas in rolul Motanului incaltat si Mike Myers in pielea lui Shrek.
Ultima parte a longevivului Shrek, după ce te-ai luptat cu un dragon malefic, ai salvat o prinţesă frumoasă, dar şi regatul socrilor tăi, ce mai poţi tu să faci, ca un căpcăun adevărat ce eşti? Păi, dacă te cheamă Shrek, ce altceva, decât să ajungi un soţ cuminte şi devreme acasă. În loc să mai bage în sperieţi sătenii, aşa cum avea obiceiul s-o facă înainte, Shrek se mulţumeşte acum să dea autografe pe furcile acestora. Cum de i-a pierit răgetul? Tânjind după zilele în care se simţea ca un căpcăun “adevărat”, Shrek e ademenit să semneze un pact cu şmecherul şi alunecosul Rumpelstiltskin. E aruncat, astfel, într-o versiune alternativă şi complet cu susul în jos a regatului Far Far Away, unde căpcăunii sunt vânaţi, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek şi Fiona nu s-au întâlnit niciodată. Acum, stă în puterile lui Shrek să întoarcă lucrurile aşa cum au fost, ca să-şi salveze prietenii, să-şi facă lumea înapoi, aşa cum era, şi să-şi recâştige Unica sa Iubire.
In Romania va distribuit in cinematografe si in varianta 3D, asa ca va invitam sa-l vizionati la cinema in varianta 3D pentru a “degusta” aceasta animatie asa cum merita! Dar pana atunci va puteti face o idee despre aceasta animatie vizonand filmul online gratis.
Vizionare placuta!