Filme online gratis subtitrate

Shrek The Third 2007 dublat romana

Shrek The Third 2007 dublat romana

A fi rege nu este la indemana oricui, mai ales daca esti un capcaun mirositor ca si mlastina din care vii.
Cand Shrek s-a casatorit cu Fiona, ultimul lucru la care s-a gandit a fost ca va conduce vreodata Tinutul Prea Indepartat dar in momentul in care Regele Harold moare subit, Shrek se trezeste brusc cu o coroana regal ape cap.
Acum, daca Shrek, care nu-si doreste regatul, nu va gasi repede un inlocuitor, va fi condamnat sa fie rege pentru tot restul zilelor.
Si cum o nenorocire nu vine niciodata singura, Fiona are si ea o surpriza de anuntat.
Asa deci, iata-l pe Shrek ametit de atatea noutati ca se vede nevoit sa plece intr-o misiune pentru a-l gasi pe posibilul mostenitor al tronului – varul Fionei, de mult pierdut in lumea larga, Arthur, zis Artie.
In timp ce Shrek este plecat, dusmanul sau vesnic, Prince Charming, Fat Frumos adica, in romana, isi face aparitia in tinutul Prea Indepartat avand pretentia de a deveni rege.
Chair daca Donkey – Magarusul si delicatul Puss in Boots – Motanul Incaltat sunt alturi de Shrek, efortul lui Shrek si al lui Artie de a pastra pacea si linistea in regat, va fi urias.
Shrek al Treilea readuce spectatorilor personajele indragite si vocile inimitabile ale lui Mike Myers – Shrek, Eddie Murphy – Donkey, Cameron Diaz – Fiona, Antonio Banderas – Puss in Boots, Julie Andrews si John Cleese ca Regina Lilian si Regele Harold si Rupert Everett – ca Prince Cahrming.
Acestor voci li se alatura Justin Timberlake – Artie, Eric Idle – Merlin magicianul, Amy Sedaris – Cenusareasa, John Krasinski – Lancelot, Ian McShane – Capitanul Hook si renumitul Larry King – in rolul uratei cumnate Doris.