Filme online gratis subtitrate

Soul Surfer online subtitrat – Filme Online 2011

Soul Surfer online subtitrat – Filme Online 2011

Bazat pe povestea adevărată a lui Bethany Hamilton, un surfer de 13 ani competitive cu vise mari şi un spirit curajos. Venind dintr-o familie de surferi, de echitatie de valuri este tot Bethany poate visează. Dar visele ei transforma într-un coşmar după un atac de rechin bruscă ia braţul stâng şi speranţele ei de surfing vreodată din nou.

Soul Surfer este un film de inspiratie pentru intreaga familie cu privire la depăşirea obstacolelor şi transformarea tragedia în triumf.

Filmat în întregime în Hawaii, acesta oferă unele cinematografie superba si fotografii minunate surf-acţiune şi dispune de o distributie all-star, inclusiv Helen Hunt, Denis Quaid, Craig Nelson T AnnaSophia Robb şi ca Betania, titan adolescent, cu o inimă de aur.
Soul Surfer este un film bine produs, care se sprijina puternic pe ea sufletul-ridicare poveste, acţionând stelare şi o coloană sonoră rock pe un buget moderat. Este încurajator să vedem astfel de nume mari la Hollywood a face astfel de bilet de familie de inspiratie, fără a cere salarii umflate şi mijlocii.
Helen Hunt şi Dennis Quaid de fapt, par să fie ei înşişi se bucură alături de talentele creştere a membrilor exprimate tineri, mai ales AnnaSophia Robb, cel mai bine cunoscut pentru rolul ei în Bridge to Terabithia, Jumper şi cauza Winn Dixie. AnnaSophia oferă o performanţă puternică şi cotropire, care este sigur pentru a câştiga inima ta si lasa fara respiratie ca ea se lupta pentru a depăşi toate cotele. Carrie Underwood pare un pic deplasat ca pastor de tineret, care mângâie şi încurajează Betania, dar în timp ce timpul ei de ecran este scurt, ea dovedeşte că cântând nu poate fi doar talentul ei.