Filme online gratis subtitrate

Split – Personalităţi multiple, filme online subtitrate în limba Română

Split – Personalităţi multiple, filme online subtitrate în limba Română

Split – Personalităţi multiple, filme online subtitrate în limba Română

Trei adolescenţi pe nume Claire (Haley Lu Richardson), Marcia (Jessica Sula) şi Casey (Anya Taylor-Joy) sunt răpiţi de „Dennis” – una dintre cele 23 de personalităţi diferite care locuiesc în trupul şi mintea lui Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), o victimă a mai multor abuzuri în copilărie ce are o tulburare de identitate severă care a fost ţinut captiv într-o celulă. Psihiatrul lui Kevin este Dr. Karen Fletcher (Betty Buckley) şi aceasta crede că un astfel de caz de dezechilibru psihologic poate să cauzeze schimbări fiziologice.

Ea este îngrijorată atunci când găseşte un email de la personalitatea dominantă a lui Kevin, „Barry”, care îi cere să se întâlnească. Pe parcursul anilor Kevin a urmat o mulţime de tratamente şi pare să fie cât de cât stabil; toate personalităţile sale stau pe un scaun într-o cameră şi îşi aşteaptă rândul să se evidenţieze (şi să controleze trupul), în timp ce Barry controlează cine să iasă la suprafaţă.

Două personalităţi, Dennis şi Patricia, sunt ţinute în „umbră” şi nu li se permite să iasă la suprafaţă. În cazul lui Dennis, problema este că îi place să vadă fete dansând goale şi are tendinţe atât violente cât şi obsesive. Claire şi Marcia încearcă să îl atace pe Dennis, dar sunt convinse de Casey să nu facă asta pentru că el pare să aibă o anumită experienţă în ceea ce priveşte abuzurile şi vrea să aştepte o şansă mai bună. Fetele realizează problemele lui Kevin atunci când apare la lumină Patricia şi le asigură că Dennis nu are voie să le atingă pentru că au un scop mai important de îndeplinit.