Filme online gratis subtitrate

The Informant! (2009)

Posted On: May 7, 2010
Posted In: , ,
Comentari: No Responses
The Informant! (2009)

Un film ciudatel, cinic, inteligent si amuzant (fara a te face insa sa razi in hohote) ce critica mai mult incompetenta ce se ascunde peste tot, decat hotiile marilor corporatii.

In pofida faptului ca aceasta satira dureaza mai putin de doua ore, sunt sanse destul de mari ca sa adormi sau sa te plicitisesti… mai ales daca pornesti cu gandul ca o sa vezi o comedie spumoasa plina de poante care sa te faca sa izbucnesti in ras.Eu unul nu am ras deloc de exemplu, insa asta nu inseamna ca filmul nu mi s-a parut amuzat, sau ca nu a fost capabil sa ma distreze, dimpotriva chiar mi s-a parut intereasant.

Problema e ca aceasta comedie nu reuseste ceea ce isi propune (adica sa fie o comedie) decat cu aportul (si intelegerea) spectatorului. si asta pentru mine inseamna un mare esec, indiferent de cat de interesanta e povestea (pe alte planuri).

De fapt singura chestie remarcabila a fost rolul lui Matt Damon, o performanta demna de remarcat ce reuseste sa mascheze extrem de bine poanta finala a filmului si sa ne faca sa credem povestile cusute cu ata alba ale lui dementului informator Whitacre.

Va dorim vizionare online placuta!