Filme online gratis subtitrate

The Sniper (2009)

The Sniper (2009)

Mai tare decat Wanted sau alte filme recente de actiune, Sniper, o productie Japoneza (2009) impresioneaza incredibil fanii ACTION, nici un actor cunoscut insa, in spate, o poveste extrem de antrenanta intre doi fosti prieteni, acum, deveniti dusmani, eroul pozitiv, eroul negativ, fata, armele, totul este pus foarte bine in acest film de actiune.
Filmul se învîrte în jurul unei unitati speciale a poliţiei de lunetisti condusa de Hartman (Richie Jen), a cărui răbdare este testata de talentatul, nou recrut JO (Edison Chen). Lucrurile se complică, atunci când fostul top trăgător de elită Lincoln (Huang Xiaoming) este eliberat din închisoare, unde intrase după uciderea accidentala unui ostatic. Blamândul pe Hartman pentru necazurile sale, el il ajută pe şeful crimei locale Tao (Jack Kao) sa evadeze şi pune la cale o provocare mortala pentru a dovedi o dată pentru totdeauna cine este cu adevărat cel mai bun lunetist.

În termeni de acţiune, “Lunetistul” oferă siguranţă, cu o mulţime de shootouts surprinzator de sângeroase şi violenţă.
Unghiul de de filmare da un alt simt, diferit fata de obisnuitele filme poliţiste Thriller-uri. Lam este unul dintre cei mai buni regizori de acţiune de la Hong Kong de azi şi ţine strâns lucrurile şi elegant, combinand o mulţime de efecte speciale, de cadre slow-motion (cu încetinitorul) si efecte de urmarire a glontului.