Filme online gratis subtitrate

Triage (2009)

Posted On: May 5, 2010
Posted In: , , , ,
Comentari: No Responses
Triage (2009)

“Triaj” este povestea fotoreporterului de razboi Mark Walsh (Colin Farrell), care pleaca impreuna cu prietenul sau, David, in Kurdistan, pentru a furniza editoarei lor imagini graitoare ale conflictului armat dintre kurzi si irakieni. In vreme ce David decide sa se intoarca la sotia lui insarcinata, Mark ramane in zona de conflict si este grav ranit, fiind salvat de catre excentricul doctor Talzani, care a improvizat un spital in corturi si in pesteri si care isi impusca pacientii irecuperabili.

Intorcandu-se acasa, Mark afla cu surprindere ca David nu a mai ajuns in SUA, ci a disparut, iar el insusi ar putea detine cheia solutionarii acestui mister. Fiind atat de traumatizat incat ramane paralizat pe fond psihosomatic, bantuit de cosmaruri ingrozitoare, Mark este tratat de psihiatrul Joaquin Morales (Christopher Lee), nimeni altul decat bunicul partenerei sale de viata, Elena (Paz Vega).

Intre Elena si Joaquin exista o tensiune generata de faptul ca batranul a fost un sustinator al generalului Franco in timpul Razboiului Civil din Spania, iar nepoata nu il poate ierta pentru actiunile sale indreptate impotriva loialistilor spanioli.

In rolurile principale: Colin Farrell, Paz Vega, Christopher Lee

Va dorim vizionare online placuta!